Syksyiset terveiset Tampereelta!

Lähdin sitten kokeilemaan syksyn piristykseksi huovutuslangalla virkkaamista. Tarkoituksena saada ainakin pari paria samankokoisia tossuja Novitan sivuilla olevalla ohjeella. On vissiin hankalampaa kuin oletin. Tällä hetkellä saldo kaksi erikokoista. Taisin tehdä vähän väärin ja laitoin tossut eri aikaan pesukoneeseen. Tai sitten toiseen tuli pari riviä enemmän pituutta kuin toiseen. Anyhow, kyllä ne on ihan kivan näköiset :) C 4 yourself -->

Tässä menossa pesukoneeseen:


1004832.jpg

Ja ulos tuli:

1004843.jpg

Kivaa tehdä kaikkea uutta! Ehkä minä opin vielä tämänkin taidon kunnolla. Huomenna täytyy käydä ostamassa lisää lankaa ja pistää virkkuukoukku heilumaan. Poikakaverikin lähti opiskelukaupunkiinsa ja töistä on vapaata, joten mitäpä muutakaan tekisin ;)

Myös yksi kappale kasseja on työn alla, mutta laitan siitä kuvan vasta sitten, kun se on valmis. Oikeastaan se pitäisi vain päätellä ja taidankin tehdä sen nyt :)

Toivottavasti saan ahkeroitua nyt enemmän kuin kesällä. Silloin en paljon ehtinyt kyllä vapaa-ajallani neulomaan saati virkkaamaan ja sen takia on tämä blogikin jäänyt vähemmälle huomiolle. Hyvältä kuitenkin näyttää vielä tässä vaiheessa. Ja ensi viikolla on kuusi päivää vapaata!

-E-