Täytyy sanoa, että en ole. Lahjat on onneksi tullut ostettua suurimmaksi osaksi. En ostanut muille kuin lapsille. Tein sellaisen periaatepäätöksen. Ja kumppanini kanssa sovittiin, että ostamme sänkyyn uudet patjat. Minusta joulussa on tärkeintä se yhdessä olo ja syöminen =)

Nyt on pitänyt niin kiirettä, että en ole käsitöitä ehtinyt väsäämään. Tällä hetkellä olen vielä hieman kipeä. Flunssa iski viime torstaina ja perjantain kylmetin niskani niin, että piti käydä lääkärissä hakemassa lihasrelaxanttia ja buranaa. Saikkua pari päivää. Nyt sentään jo pää kääntyy ja ei koske koko ajan. Tästä vaan sitten jumppaamaan ja venyttelemään pikkuhiljaa. Salille ei ehkä vielä uskalla, mutta loppuviikosta sitten..

Lupasin tehdä laatikot jouluksi ja ehkä pienen piparkakkutaikinan joutuu vääntämään. Mutta en kyllä ota mitään paineita. Ruoanlaitto on mukavaa puuhaa. Piparkakkujen leipomiseen ja taikinan syömiseen saan ainakin apua =)

Nyt vähän toimistohommia ja sitten keppijumpat päälle. Kyllä se elämä tästä valkenee.

Työelämässäkin menee kohtalaisen hyvin, koska saan vakituisen paikan. Tähän asti olin siis vain äitiysloman sijainen. JIPII!

-E-