Täälläpä sitä sitten ollaan.. Uudessa asunnossa ja kaupungissa. Ensimmäinen viikko meni töissä, joten en oikein edes ehtinyt tajuta, että maisema on vaihtunut. Aika tiiviitä päiviä tuli heitettyä.. sellaista 18 tuntia parhaimmillaan/pahimmillaan. Nyt on alkanut rauhoittua ja olen ehtinyt vähän katsella ympärillekin. Kävin mm. juoksemassa tuon viereisen Iidesjärven ympäri aamulenkillä. Ihanasti lumi narskui kengissä, mutta luulenpa, että kesällä siitä järven ympäristöstä saa enemmän irti. Luntakin tuprutti niin paljon, ettei oikein voinut katsella muualle kuin maahan. Mutta siis tervetullutta vaihtelua, kun voi lähteä lenkille uuteen ympäristöön.

Apupupuakin olen ehtinyt neuloa vähän. Eihän tuossa yhdessä toki kauan pitäisi mennä, mutta kun on vähän muutakin tekemistä esim. kämpän sisustamista :) Ja kavereitakin pitää nähdä, kun on paljon sellaisia, joita en ole pariin vuoteen nähnyt.

No, laitanpa sitten kuvan pupusta (tai pupuista?!), kun sellainen valmistuu. Täytyy käydä huomenna ostamassa täytettä. Voisi askarralla jotain ystävänpäiväaiheistakin, vaikka silloin taitaa ollakin työpäivä.