Sainpas tämän vihdoin ja viimein tehtyä ja aloitin oman blogin. Olen katsellut monta kertaa muiden neulojien ja virkkaajien blogeja (ja varastanut ideoita) ja miettinyt, että jospa itsekin saisin aikaan sellaisen :) Itse asiassa yritin jo yhteen toiseen paikkaan, mutta se oli niin epätoimiva, että en viitsinyt jatkaa. Peukut pystyyn, että vuodatus.net toimii paremmin..

No ei muuta kuin asiaan. Laitan heti kuvia käsitöistä, joita olen tässä kuluvan vuoden aikana saanut väsättyä.

Tässä on kuva kassista, jonka tein siskolleni ja ohje löytyi Stich'n bitch -kirjasta, jonka on kirjoittanut Debbie Stoller (2005). Jouduin vähän muuttamaan ohjetta, kun lanka loppui kesken ja tekemään siitä kassin repun sijasta. Mutta ihan kiva siitä tuli ja pääasia, että kantaja tykkää :)

228383.jpg

Tässä taas on kuva Jussipaidasta, jonka neuloin vastikään joululahjaksi 3-vuotiaalle kummipojalleni. Mallia otin Marjutin kotisivuilta 
Himppasen jouduin pienentämään, mutta ihan ok siitä tuli. Ei todellakaan täydellinen, sillä kainaloissa ei kuviot täsmää, mutta päättelin, että pikkupoika ei sitä huomaa :) Vanhemmat ehkä :/

228382.jpg

Sitten vielä kalahuivi, johon otin ohjeen Yhteishyvän sivuilta. Tämän neuloin myös siskolleni, joka sanoo, että kaulahuivi on niin kuuma, ettei sitä voi pitää. Vain paukkupakkasille :) Hyvä välityö, ei mene kauan! Käytin muuten Seitsemän veljestä lankaa, väreinä vaaleanpunainen ja (luonnon)valkoinen.

228402.jpg

Tällä hetkellä työn alla

  • Lapaset
  • Lapaset
  • Virkattu tabletti (yksi valmis, yksi kesken, neljä target)

Suunnitelmissa

  • Tyttöjen poncho
  • Kauluri
  • Pipo