Eilen alkoi pitkään odottamani ensiapukurssi ja heti päästiin tositoimiin eli elvyttämään nukkea ja kääntelemään toisiamme kylkiasentoihin. Kyseessä on siis SPR:n EA1-kurssi eli ihan basic. Mä pyysin ihan töistä vapaata, että pääsen. Työt yleensä sotkee kaiken tuollaisen niin kerrankin olin fiksu ja hain etukäteen vapaaksi ne päivät, kun tuo kurssi järjestetään. Ostin myös sellaisen ensiapukirjan, mistä voi kerrata kaikkia asioita mitä tuolla kurssilla käydään ja onhan siitä muutenkin apua tulevaisuudessa. On hyvä osata jotain ensiapua, ettei mene paniikkiin, kun joku hätätilanne sattuu.

Sain neulottua yhden pipon, mutta se oli vasta harjoitus, joten siitä tuli ihan liian pieni :) Ehkä kummipojan päähän tai sitten puran. Nyt yritän saada isän päähän sopivaa pipoa neulottua. Tulee kyllä aikamoisen värikäs, kun on Novitan neliraita -lankaa, mutta arvelin, että isä vois silti tykätä. Hänellä on aina niin harmaita ja mustia kaikki hatut ja vaatteet yleensäkin.

Aamulla kävin juoksemassa 5 km ja nyt kohta menen kuntosalille. Pyysin äidin mukaan niin tulee hällekin vähän liikettä niveliin. Siskolla on silmätulehdus ja käytin lääkärissä ja äidin auto kävi korjaamolla. Melkoista puuhaa ollut ja en ole nyt ehtinyt kovin paljon neuloa/virkata. Kun tulen salilta niin katson telkkua ja neulon samalla ;)