Nyt se elämänmuutos on käsillä. Työt loppuu tältä erää täältä Savosta niin päätin sitten muuttaa Tampereelle. Vähän niin kuin Maisteri Frangen sanoo: "Minä en lähde matkalle maailman ympäri. Minä lähden Tampereelle."

Sain asunnon ja nyt täytyy enää pakata kamat ja saada ne siirretyksi sinne uuteen. Se onkin kaksio, joten jotain parannusta olen saanut aikaan :)

Käsityöt on jääneet vähälle nyt viime aikoina. Jouluaaton aattona sain vihdoin ne liinat valmiiksi mummolle, mutta en tietenkään ehtinyt ottaa kuvia. Eipä siinä mitään. Kauheasti on ollut töitä, mutta luulisin, että nyt alkaa helpottaa. Menen sitä paitsi työhaastatteluun tiistaina, että ehkä saan vihdoin ja viimein sen vakituisen työsuhteen. Tuulettelen jo etukäteen :D

Nyt alkaa kello olla jo niin paljon, että ei auta kuin painua unten maille ja aloittaa huomenna tavaroiden pakkaaminen. Ei kai se itsestään tapahdu. Ikävä kyllä. Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten uudesta asunnosta ja toivottavasti on uusia käsitöitä suunnitteilla!