Hihii.. joulu lähestyy! Vaikka en tiiä miks siitä niin iloitsen, sillä olenhan töissä koko joulunalusviikon ja jopa jouluaaton. Jouluaattona pääsen töistä klo 16. Sanon vain, että en ala! Mä tiedän jo nyt olevani helkkarin väsynyt ja kiukkuinen. Onneksi pääsen luultavasti valmiiseen joulupöytään, jonka mummoni ja äitini on valmistanut. Voisin ehkä tehdä jotain pakkaseen ihan vain vähän osallistuakseni.

Töissä on ollut yllättävän rankkaa viime aikoina. Olen ollut todella väsynyt. Kaamosväsymystä kai. Nyt oli onneksi parit vapaat ja ensi viikollakaan ei tarvitse paljon rehkiä. Huomasin tehneeni ylitöitä vasta, kun sain tilinauhan!! Ei ihme, että väsyttää.

Tässäpä näitä valmiita töitä taas olisi:

JUSSIPIPO tehty 7veljestä langasta. Laitoin samoja värejä mitä oli kummipojan paidassakin. Tämä on lahjaksi kummipojan isälle. Ohjeet sain Novitan kotisivuilta. Saa nähdä meneekö päähän, mutta itselle oli ainakin liian iso :)

272426.jpg


Sitten KAULURI kummipojalle. Tein tämän Novitan lollipop -langasta. Ajattelin, että eipähän kutise. Ohje Kauneimmat Käsityöt lehdestä (8/2004).


272431.jpg

Ja lopulta SÄÄRYSTIMET ja LAPASET Novitan 7veljestä raita- langasta. Toiset pikkusiskolle ja toiset äidille :) Lapasten ohje oli Kauneimmat käsityöt lehdessä (08/2004) ja säärystimet tein 44 silmukalla 2n,2o ja pituus oli jotain päälle 30 cm. Puikot nro 3,5 , jos oikein muistan :)

272432.jpg

Seuraavaksi sitten ajattelin tehdä itselleni jotain ja se jotain voisi olla vaikkapa Twistliivi. Ohje Pirkan sivuilta. Enää tarvitsee ostaa langat ja tiedä vaikka kävisin tänään kaupungilla. On kyllä vähän veltto olo, että tiedä sitten. Vielä on se virkkaushommakin kesken, mutta olen päässyt kolmanteen tablettiin asti jo.