Huh huh huh.. Tulipa tehtyä viikko töitä ilman sen kummempaa huilimista. Nyt aivan poikki. Eilen oltiin kavereiden kanssa pubikierroksella ja tuli kumottua muutama tuopillinen. Vähän päässä jyskyttää, mutta ei anneta sen häiritä. Pelattiin trivial pursuitia ja mä ja mun kilpakumppani tottakai voitettiin :D

Luin tuossa kommentteja ja HippulatVippulat blogista oltiin käyty toivottamassa tervetulleeksi Tampereelle. Kiitos vain! Löysin samaisesta blogista linkin NallePuh-persoonallisuustestiin.
Minun tulos oli: Sinä ja tiikeri voisitte olla kaksosia. Heittäydyt tarkemmin ajattelematta mukaan mihin vain. Innostut helposti ja olet hauska, mutta myös ajattelematon. Niinpä voit joskus pahoittaa toisen mielen ihan vahingossa. Ole siis varovainen. Hih! Tuo pitää aika paljon paikkansa.

Mun täytyy nyt syödä. Keitin pottuja ja kirjolohi muhii uunissa. Sitten jos jaksaisi lähteä salille illalla niin ois kyllä hieno homma. Katsotaan nyt. Krapulassa ei saa rehkiä :/

Ai niin ja eilen annoin yhdet neulomani lapaset parhaalle ystävälleni, kun oli niin tulipalopakkanen ja vanhat hanskat oli huonot. Ystäväni oli mielissään. Katsotaan jos saisin vielä kuvan niistä tänne.